Ishinoya Izu Nagaoka

Çubu, Izunokuni
Ishinoya Izu Nagaoka Genel
Ishinoya Izu Nagaoka Genel
Ishinoya Izu Nagaoka Öne Çıkan Resim
Ishinoya Izu Nagaoka Dış Mekan
Ishinoya Izu Nagaoka Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
Ishinoya Izu Nagaoka
Nagaoka 192 Çubu, Izunokuni

Ishinoya Izu Nagaoka misafirlere Izunokuni (Izu Nagaoka Japon Kaplıcası) bölgesinde, Izunagaoka Kaplıcası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nirayama Yansımalı Fırını ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Numazu Limanı ile 11,7 km ve Mishima Asma Köprüsü ile 19,2 km mesafede.

Ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 22 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 60-inç LCD televizyon, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kaplıca gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Japanese Style, 2nd Floor)
Traditional
Traditional Süit (Japanese Style, with Cypress Bath)
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda (with Open-Air Bath (Cypress Bath))
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style, Open-Air Rock Bath)
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style, Open-Air Cypress Bath)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style, 2nd Floor)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Japanese Style, 3rd Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x