Kouyurou Ikawa

Çubu, Izunokuni
Kouyurou Ikawa Genel
Kouyurou Ikawa Genel
Kouyurou Ikawa Genel
Kouyurou Ikawa Genel
Kouyurou Ikawa Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Kouyurou Ikawa
43-2, Kona Çubu, Izunokuni

Kouyurou Ikawa misafirlere Izunokuni (Izu Nagaoka Japon Kaplıcası) bölgesinde, Izunagaoka Kaplıcası ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Katsuragiyama Asma Hattı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu ryokan otel Ashi Gölü ile 17,6 mi (28,3 km) ve Mishima Asma Köprüsü ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

28 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca ve karaoke eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Economy Japanese Style)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Standard Japanese Style)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Standard Japanese Style)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Comfort Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x