Irungu Forest Safari Lodge

Batı Uganda Ulusal Parkları, Kasese
Irungu Forest Safari Lodge Genel
Irungu Forest Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Irungu Forest Safari Lodge Dış Mekan
Irungu Forest Safari Lodge Dış Mekan
Irungu Forest Safari Lodge Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Irungu Forest Safari Lodge
Off main road Kasese, Mbarara Queen Elizabeth National Park Batı Uganda Ulusal Parkları, Kasese

Irungu Forest Safari Lodge misafirlere Kasese bölgesinde, plajda ve Kyambura Av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Kazinga Kanalı ile 11,5 mi (18,5 km) ve George Gölü ile 16,8 mi (27 km) mesafede.

Bu kulübe misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x