Ihamba Lakeside Safari Lodge

Batı Uganda Ulusal Parkları, Kasese
Ihamba Lakeside Safari Lodge Genel
Ihamba Lakeside Safari Lodge Genel
Ihamba Lakeside Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Ihamba Lakeside Safari Lodge Dış Mekan
Ihamba Lakeside Safari Lodge Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Ihamba Lakeside Safari Lodge
QUEEN ELIZABETH NATIONAL PARK Batı Uganda Ulusal Parkları, Kasese

Ihamba Lakeside Safari Lodge konaklamanızda Kasese bölgesinde, Kazinga Kanalı ile 16,3 km (10,1 mi) ve Edward Gölü ile 31,3 km (19,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel George Gölü ile 33,4 km (20,8 mil) ve Kilembe Mines Golf Club ile 49 km (30,4 mil) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x