Iris hostel

Sri Phum
Iris hostel Öne Çıkan Resim
Iris hostel Dış Mekan
Iris hostel Dış Mekan
Iris hostel İç Mekan
Iris hostel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Iris hostel
129/2 Mueang Road, T. Muang , Sri Phum

Iris hostel misafirlere Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Tha Phae Kapısı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Iris hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere kuaför, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bunk
Bunk Bed in Mix1-12 Dorm
Room
Bunk Bed in Mix14-25 Dorm
Room
Female Dorm
Room
Private Room 1 (Shared Bathroom)
Room
Deluxe Double Room VIP

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x