The Beach Cha Am Suite

Orta Tayland, Cha-am
The Beach Cha Am Suite Öne Çıkan Resim
The Beach Cha Am Suite Dış Mekan
The Beach Cha Am Suite Dış Mekan
The Beach Cha Am Suite Dış Mekan
The Beach Cha Am Suite Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
The Beach Cha Am Suite
234/3 Soi Sathani Khonsong, Orta Tayland, Cha-am

The Beach Cha Am Suite misafirlere Cha-am bölgesinde, plaj yakınında, Cha-am Plajı yakınında ve Cha-am Orman Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cha Am Hastanesi ile 1,8 mi (3 km) ve İsviçre Koyun Çiftliği ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda The Beach Cha Am Suite misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Premium Süit
Room
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x