Iremel Hotel

Ural Dağları, Ufa
Iremel Hotel Öne Çıkan Resim
Iremel Hotel Dış Mekan
Iremel Hotel Dış Mekan
Iremel Hotel İç Mekan
Iremel Hotel İç Mekan
Image More +120 fotoğraf
Iremel Hotel
Mendeleeva St. 141/2 Ural Dağları, Ufa

Iremel Hotel misafirlere Ufa merkezinde, BashExpo Kongre ve Sergi Merkezi ve St. Sergius Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dostluk Anıtı ile 1,5 mi (2,4 km) ve S.T. Aksakov Müzesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı sevenler için Balkan Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 109 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Iremel)
Business
Business Apart Daire, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Oda
Premier
Premier Oda
Signature
Signature Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x