Ipsos Di Mare Hotel

Yunan Adaları, Spartýlas
Ipsos Di Mare Hotel Öne Çıkan Resim
Ipsos Di Mare Hotel Dış Mekan
Ipsos Di Mare Hotel Dış Mekan
Ipsos Di Mare Hotel Dış Mekan
Ipsos Di Mare Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Ipsos Di Mare Hotel
Ipsos, Corfu Yunan Adaları, Spartýlas

Korfu bölgesindeki Ipsos Di Mare Hotel misafirlere plajda, Ionian Sea ile Ipsos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Korfu İskelesi ile 9,1 mi (14,6 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Restoranda Ipsos Di Mare Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x