Ipanema Holiday Resort

South East Queensland, Surfers Paradise
Ipanema Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Ipanema Holiday Resort Dış Mekan
Ipanema Holiday Resort Dış Mekan
Ipanema Holiday Resort Dış Mekan
Ipanema Holiday Resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ipanema Holiday Resort
2865 Gold Coast Highway South East Queensland, Surfers Paradise

Ipanema Holiday Resort misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Broadbeach Beach ve Cascade Gardens Piknik Alanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire The Star Gold Coast ile 2,2 mi (3,5 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,8 mi (20,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca tur/bilet desteği, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gold Coast bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x