Gold Coast Inn

Doğu Avustralya, Surfers Paradise
Gold Coast Inn Öne Çıkan Resim
Gold Coast Inn Dış Mekan
Gold Coast Inn Dış Mekan
Gold Coast Inn Dış Mekan
Gold Coast Inn Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Gold Coast Inn
2826 Gold Coast Hwy Doğu Avustralya, Surfers Paradise

Gold Coast Inn misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Broadbeach Beach ve Broadbeach Bowls Club Spor Kompleksi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel The Star Gold Coast ile 1,2 mi (2 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Nonnamia Italian Food misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için küçük mutfak olan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda (Queen)
Family
Family Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x