Ios Palace

Decentralized Administration Of The Aegean, Ios
Ios Palace Genel
Ios Palace Genel
Ios Palace Genel
Ios Palace Genel
Ios Palace Öne Çıkan Resim
Image More +86 fotoğraf
Ios Palace
Mylopotas Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Ios

Ios Palace misafirlere Ios bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ve Mylopotas Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Katsivéli ile 1,6 mi (2,5 km) ve Kolitsáni ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Cozy
Cozy Room, Side Sea View
Family
Family Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x