Ios Grand Pool Suites

Ios
Ios Grand Pool Suites Genel
Ios Grand Pool Suites Genel
Ios Grand Pool Suites Dış Mekan
Ios Grand Pool Suites Dış Mekan
Ios Grand Pool Suites Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Ios Grand Pool Suites
Milopotas Beach Ios , Ios

Ios Grand Pool Suites misafirlere Ios bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Mylopotas Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Katsivéli ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kolitsáni ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Tomatini Restaurant, Ios Grand Pool Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 12 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Panoramic
Panoramic Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Grand
Grand Süit, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
The
The Elite Suite, 3 Bedrooms, Private Pool and Outdoor Hot Tub
Panoramic
Panoramic Suite Chill Out Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x