Inursing Resort OonValley ChiangMai

San Kamphaeng
Inursing  Resort OonValley ChiangMai Genel
Inursing  Resort OonValley ChiangMai Öne Çıkan Resim
Inursing  Resort OonValley ChiangMai Kahvaltı
Inursing  Resort OonValley ChiangMai Yerinde Yemek
Inursing  Resort OonValley ChiangMai Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Inursing Resort OonValley ChiangMai
56 M.5 On Tai Amphoe , San Kamphaeng

San Kamphaeng bölgesindeki Inursing Resort OonValley ChiangMai konaklamanızda, Wat Pa Tueng ve San Kamphaeng Yürüyüş Yolu Cumartesi Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiangmai Merkez Festivali ile 16,5 mi (26,6 km) ve Chiang Mai Tube Trek Su Parkı ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x