Alpine Golf Resort Chiang Mai

Kuzey Tayland, Huai Yap
Alpine Golf Resort Chiang Mai Genel
Alpine Golf Resort Chiang Mai Genel
Alpine Golf Resort Chiang Mai Genel
Alpine Golf Resort Chiang Mai Genel
Alpine Golf Resort Chiang Mai Genel
Image More +41 fotoğraf
Alpine Golf Resort Chiang Mai
336 moo 4 Tambon huay-yab Kuzey Tayland, Huai Yap

Alpine Golf Resort Chiang Mai misafirlere Ban Thi bölgesinde, dağda, San Kamphaeng Yürüyüş Yolu Cumartesi Pazarı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede ve Wat Pa Tueng ile 8 mi (12,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chiang Mai Tube Trek Su Parkı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Muang Mağarası ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan The Resort Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın veya 3 spa küveti keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda, Sigara İçilmez (Grand Suite Room)
Junior
Junior Oda (Junior Suite Room)
Superior
Superior Oda, Küvet (Superior room)
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x