International Hotel Astana

Alma Ata
International Hotel Astana Genel
International Hotel Astana Genel
International Hotel Astana Genel
International Hotel Astana Genel
International Hotel Astana Genel
Image More +43 fotoğraf
International Hotel Astana
Baitursynov Str. 113 , Alma Ata

Alma Ata (Bostandyk District) bölgesindeki International Hotel Astana misafirlere Kazakhstan Museum of Arts ve Kasteev State Museum of Arts ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Almati Central Stadyumu ile 0,2 mi (0,4 km) ve Auezov Kazakh Drama Theatre ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 114 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Senior
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x