Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Denpasar Utara
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified Genel
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified
Jl.Veteran No.3 Lesser Sunda Islands, Denpasar Utara

Inna Bali Heritage Hotel - CHSE Certified konaklamanızda, Denpasar merkezinde, Catur Muka Heykeli yakınında ve Puputan Badung Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Puri Agung Denpasar ile 1,1 km (0,7 mil) ve Bali Müzesi ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Endonezya mutfağı seven misafirler için Shinta ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

70 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Denpasar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3443 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x