Inkita Boutique Guesthouse

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco
Inkita Boutique Guesthouse Genel
Inkita Boutique Guesthouse Öne Çıkan Resim
Inkita Boutique Guesthouse İç Mekan
Inkita Boutique Guesthouse İç Mekan
Inkita Boutique Guesthouse İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Inkita Boutique Guesthouse
Av Los Pinos K-2,Urb. Santa Maria San Sebastian Peru Dağlık Bölgesi, Cusco

Cusco bölgesindeki Inkita Boutique Guesthouse konaklamanızda Andean University of Cusco ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Wayna Tawqaray Archaeological Site ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Plaza de Armas meydanı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Agua Buena Dinlenme Parkı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x