Infinito by Playa Moments

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Infinito by Playa Moments Öne Çıkan Resim
Infinito by Playa Moments Dış Mekan
Infinito by Playa Moments Dış Mekan
Infinito by Playa Moments Dış Mekan
Infinito by Playa Moments İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Infinito by Playa Moments
20 Avenida Norte & 1 Avenida Norte Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Infinito by Playa Moments size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x