Indiego Space

Isan, Loei
Indiego Space Öne Çıkan Resim
Indiego Space Dış Mekan
Indiego Space Dış Mekan
Indiego Space Kahvaltı
Indiego Space Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Indiego Space
31/30-34 Ruampathana Road Tambon Kudpong, Amphoe Muang Isan, Loei

Indiego Space konaklamanızda Mueang Loei merkezinde, Loei Hastanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Loei Rajabhat Üniversitesi ile 14 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Phu Luang Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 38 km (23,6 mil) ve Chiang Khan Ahşap Yaya Yolu ile 50,2 km (31,2 mil) mesafede.

Indiego Space misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 15 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Studio Room
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x