Inchydoney Island Lodge & Spa

Güneybatı İrlanda, Inchydoney
Inchydoney Island Lodge & Spa Genel
Inchydoney Island Lodge & Spa Genel
Inchydoney Island Lodge & Spa Öne Çıkan Resim
Inchydoney Island Lodge & Spa Dış Mekan
Inchydoney Island Lodge & Spa Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Inchydoney Island Lodge & Spa
Clonakilty Güneybatı İrlanda, Inchydoney

Inchydoney Island Lodge & Spa misafirlere Clonakilty bölgesinde, plajda, Inchydoney Island Plajı ve West Cork Sörf Okulu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Michael Collins Müze Evi ile 2,9 mi (4,7 km) ve West Cork Model Railway Village ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Gulfstream Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

67 odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Teras
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Superior Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x