Inchantreedoopool

Orta Tayland, Ban Tai
Inchantreedoopool Öne Çıkan Resim
Inchantreedoopool Dış Mekan
Inchantreedoopool Dış Mekan
Inchantreedoopool Dış Mekan
Inchantreedoopool Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Inchantreedoopool
1/9 India Road, Ban tai Tamakam Orta Tayland, Ban Tai

Inchantreedoopool size Kanchanaburi merkezinde, JEATH Savaş Müzesi ve Kwai Köprüsü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Erawan Ulusal Parkı ile 25,4 mi (40,8 km) ve Tayland-Burma Demiryolları Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Double Room
Room
Superior Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x