Inca Utama Hotel & Cultural Resort

Downtown La Paz
Inca Utama Hotel & Cultural Resort Genel
Inca Utama Hotel & Cultural Resort Genel
Inca Utama Hotel & Cultural Resort Genel
Inca Utama Hotel & Cultural Resort Öne Çıkan Resim
Inca Utama Hotel & Cultural Resort Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Inca Utama Hotel & Cultural Resort
Huatajata Km 86 , Downtown La Paz

Inca Utama Hotel & Cultural Resort misafirlere La Paz (Downtown La Paz) bölgesinde, Casa Grande del Pueblo İdari Binası ve Calle Comercio Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palacio Legislativo ile 0,3 mi (0,4 km) ve Franz Tamayo Belediye Kültür Evi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

60 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x