Hotel Gloria La Paz

Downtown La Paz
Hotel Gloria La Paz Genel
Hotel Gloria La Paz Genel
Hotel Gloria La Paz Öne Çıkan Resim
Hotel Gloria La Paz Dış Mekan
Hotel Gloria La Paz Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Gloria La Paz
Potosi Nro. 909 , Downtown La Paz

Hotel Gloria La Paz konaklamanızda, La Paz merkezinde, Plaza San Francisco yakınında ve Ulusal Sanat Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Murillo Meydanı ile 0,5 km (0,3 mil) ve La Paz Metropolitan Katedrali ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La Vicunita de Plata restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

79 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x