Imperial Floors

Central Tokyo, Tokyo
Imperial Floors Genel
Imperial Floors Genel
Imperial Floors Genel
Imperial Floors Genel
Imperial Floors Genel
Image More +34 fotoğraf
Imperial Floors
1-1-1, Uchisaiwaicho Chiyoda-ku Central Tokyo, Tokyo

Imperial Floors misafirlere Tokyo merkezinde, Tokyo İmparatorluk Sarayı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Tokyo Kulesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) ile 4,2 mi (6,8 km) ve Disneyland® Tokyo ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Les Saison yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 8 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

973 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Tokyo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 452 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Imperial Floor)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Imperial Floor)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Imperial Floor)
Room
Junior Süit (Imperial Floor)
Room
Deluxe Oda (Imperial Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x