Im Weissen Rössl am Wolfgangsee

Avusturya Alpleri, Sankt Wolfgang im Salzkammergut
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee Genel
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee Genel
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee Genel
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee Genel
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee Genel
Image More +82 fotoğraf
Im Weissen Rössl am Wolfgangsee
Markt 74 Avusturya Alpleri, Sankt Wolfgang im Salzkammergut

Im Weissen Rössl am Wolfgangsee misafirlere Sankt Wolfgang im Salzkammergut merkezinde, Wolfgangsee ve St. Wolfgang Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Michael Pacher-Haus ile 0,3 mi (0,4 km) ve St. Wolfgang Kukla Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 94 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sankt Wolfgang im Salzkammergut bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 162 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Rössl)
Süit,
Süit, Balkon, Göl Manzaralı (Rössl)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x