Hotel Furian

Avusturya Alpleri, Sankt Wolfgang im Salzkammergut
Hotel Furian Genel
Hotel Furian Genel
Hotel Furian Genel
Hotel Furian Genel
Hotel Furian Genel
Image More +70 fotoğraf
Hotel Furian
Sternallee 196 Avusturya Alpleri, Sankt Wolfgang im Salzkammergut

Hotel Furian konaklamanızda Sankt Wolfgang im Salzkammergut bölgesinde, göl üzerinde, Wolfgangsee yakınında Schafberg Demir Yolu ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fotoğraf Müzesi ile 17,3 km ve İmparatorluk Konağı ve Parkı ile 18,1 km mesafede.

Otelin 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Üç
Üç Kişilik Oda, Avlu Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x