Illumination Bed & Breakfast

Downstate New York, Brooklyn
Illumination Bed & Breakfast Genel
Illumination Bed & Breakfast Genel
Illumination Bed & Breakfast Genel
Illumination Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Illumination Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Illumination Bed & Breakfast
138 Saint James Place Downstate New York, Brooklyn

Illumination Bed & Breakfast misafirlere Brooklyn merkezinde, Brooklyn Köprüsü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Barclays Merkezi Brooklyn ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel One World Trade Center ile 4,1 mi (6,7 km) ve Manhattan Cruise Terminali ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Sigara İçilmez (BEDROOM #1)
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (BEDROOM #2)
Room
Oda, Sigara İçilmez (BEDROOM #3)
Room
Oda, Sigara İçilmez (BEDROOM #4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x