Iliomagic Luxury Suites Thassos

Thrace, Tasos
Iliomagic Luxury Suites Thassos Öne Çıkan Resim
Iliomagic Luxury Suites Thassos Dış Mekan
Iliomagic Luxury Suites Thassos Dış Mekan
Iliomagic Luxury Suites Thassos Dış Mekan
Iliomagic Luxury Suites Thassos Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Iliomagic Luxury Suites Thassos
Dimitriadou 64 Thrace, Tasos

Iliomagic Luxury Suites Thassos konaklamanızda Tasos bölgesinde, ana cadde üzerinde, Tasos Limanı ve La Scala ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Antik Tasos Agorası ile 1,9 km (1,2 mil) ve Karnagio Beach ile 3,9 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Havuz Kenarı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x