Luxury Villa Fotini

Thrace, Tasos
Luxury Villa Fotini Öne Çıkan Resim
Luxury Villa Fotini Dış Mekan
Luxury Villa Fotini Dış Mekan
Luxury Villa Fotini Kahvaltı
Luxury Villa Fotini Oda Manzaraları
Image More +41 fotoğraf
Luxury Villa Fotini
Limenas Thassou Thrace, Tasos

Luxury Villa Fotini misafirlere Tasos bölgesinde, plaj yakınında, Tasos Limanı ve Archaeological Museum ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Antik Tasos Agorası ile 0,7 mi (1,1 km) ve Ancient Theatre ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Süit, Zemin Kat
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x