Il Tiglio Hotel

Apennine Mountains, Castel di Sangro
Il Tiglio Hotel Genel
Il Tiglio Hotel Öne Çıkan Resim
Il Tiglio Hotel Dış Mekan
Il Tiglio Hotel Dış Mekan
Il Tiglio Hotel Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Il Tiglio Hotel
Via XX Settembre 132-136 Apennine Mountains, Castel di Sangro

Il Tiglio Hotel misafirlere Castel di Sangro merkezinde, Alfedena Scontrone İstasyonu ve Roccaraso İstasyonu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parco Divertimenti Coppo dell'Orso ile 11,7 mi (18,8 km) ve Roccaraso-Aremogna Kayak Merkezi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x