Albergo Il Giardino del Rio

Apennine Mountains, Castel di Sangro
Albergo Il Giardino del Rio Öne Çıkan Resim
Albergo Il Giardino del Rio Dış Mekan
Albergo Il Giardino del Rio Dış Mekan
Albergo Il Giardino del Rio Dış Mekan
Albergo Il Giardino del Rio Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Albergo Il Giardino del Rio
Via Degli Oschi 4 Apennine Mountains, Castel di Sangro

Albergo Il Giardino del Rio misafirlere Castel di Sangro merkezinde, Roccaraso-Aremogna Kayak Merkezi ile 11,8 mi (19 km) mesafede ve Parco Divertimenti Coppo dell'Orso ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Alfedena Scontrone İstasyonu ile 5,1 mi (8,2 km) ve Roccaraso İstasyonu ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x