Il Saraceno

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Il Saraceno Öne Çıkan Resim
Il Saraceno Dış Mekan
Il Saraceno Kahvaltı
Il Saraceno Kahvaltı
Il Saraceno Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Il Saraceno
Corso Italia 226 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Il Saraceno size Sorrento merkezinde, Sorrento Peninsula ve Piazza Tasso ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15,8 mi (25,4 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Capri)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Furore)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Jeranto)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x