Il Parco

Maremma, Grosseto
Il Parco Öne Çıkan Resim
Il Parco Dış Mekan
Il Parco Dış Mekan
Il Parco Dış Mekan
Il Parco Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Il Parco
S. P. 154 Spadino 19 via aurelia sud grosseto Maremma, Grosseto

Grosseto bölgesindeki Il Parco konaklamanızda, Piazza Stefano de Maria ve Piazza del Sale ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Palazzo Aldobrandeschi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Maremma Doğa Tarihi Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda Il Parco misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x