B&B Le Mura

Maremma, Grosseto
B&B Le Mura Genel
B&B Le Mura Öne Çıkan Resim
B&B Le Mura Dış Mekan
B&B Le Mura Dış Mekan
B&B Le Mura Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
B&B Le Mura
Piazza del Mercato 10 Maremma, Grosseto

Grosseto bölgesindeki B&B Le Mura konaklamanızda, Piazza del Sale ve Piazza Stefano de Maria yakınında konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pozzo dello Spedale ile 0,3 mi (0,5 km) ve Piazza della Palma ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

B&B Le Mura misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x