Il Nido

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Priora
Il Nido Genel
Il Nido Öne Çıkan Resim
Il Nido Dış Mekan
Il Nido Dış Mekan
Il Nido Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Il Nido
Via Nastro Verde, 62 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Priora

Il Nido misafirlere Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula yakınında ve Deserto Manastırı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Piazza Tasso ile 4 mi (6,4 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 21,8 mi (35 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Non Panoramic)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x