Il Giardino Segreto

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Il Giardino Segreto Genel
Il Giardino Segreto Genel
Il Giardino Segreto Genel
Il Giardino Segreto Öne Çıkan Resim
Il Giardino Segreto Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Il Giardino Segreto
Corso Italia 185 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Il Giardino Segreto konaklamanızda, Sorrento merkezinde, Corso Italia ve Piazza Tasso ile yakın mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sorrento Marinası ile 1,9 km (1,2 mil) ve Napoli Körfezi ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x