Il Giardino Dei Melograni

Sicilya Güney Sahili, Favara
Il Giardino Dei Melograni Öne Çıkan Resim
Il Giardino Dei Melograni Dış Mekan
Il Giardino Dei Melograni Dış Mekan
Il Giardino Dei Melograni Dış Mekan
Il Giardino Dei Melograni Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Il Giardino Dei Melograni
Via Valentino Mazzola, 13 Sicilya Güney Sahili, Favara

Il Giardino Dei Melograni konaklamanızda Favara bölgesinde, Tapınaklar Vadisi ile 14 km (8,7 mi) ve San Leone Limanı ile 17,3 km (10,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Leone Plajı ile 18,3 km (11,4 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan odalarda evlerinin rahatlığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x