Belmonte Hotel

Sicilya Güney Sahili, Favara
Belmonte Hotel Genel
Belmonte Hotel Dış Mekan
Belmonte Hotel Dış Mekan
Belmonte Hotel İç Mekan
Belmonte Hotel İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Belmonte Hotel
via Sottotenente Saieva 4/10 Sicilya Güney Sahili, Favara

Favara bölgesindeki Belmonte Hotel konaklamanızda, Il Castello di Chiaramonte ve Farm XL Kültür Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tapınaklar Vadisi ile 7,2 mi (11,5 km) ve San Leone Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Le Traveggole misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için minibar olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x