Il Feudo di Agnadello

Apennine Mountains, Agnadello
Il Feudo di Agnadello Genel
Il Feudo di Agnadello Genel
Il Feudo di Agnadello Genel
Il Feudo di Agnadello Öne Çıkan Resim
Il Feudo di Agnadello Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Il Feudo di Agnadello
Cascina S. Pietro Via Rivolta, 1 Apennine Mountains, Agnadello

Agnadello bölgesindeki Il Feudo di Agnadello, Pandino Kalesi ve Parco Della Preistoria ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel St. Martin Büyük Kilisesi ile 12,1 km ve Piazzale del Santuario ile 13,3 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x