B&B Castello di Cavaione

Truccazzano
B&B Castello di Cavaione Öne Çıkan Resim
B&B Castello di Cavaione Dış Mekan
B&B Castello di Cavaione Dış Mekan
B&B Castello di Cavaione Dış Mekan
B&B Castello di Cavaione İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
B&B Castello di Cavaione
Via Castello 10 , Truccazzano

B&B Castello di Cavaione misafirlere Truccazzano (Cavaione) bölgesinde, Parco Della Preistoria ve Zoate Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza del Duomo ile 13,3 mi (21,4 km) ve Milano Katedrali ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve piknik alanı ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Truccazzano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 850 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Room
Romantic Oda
Room
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x