Il Crusco

Matera
Il Crusco Genel
Il Crusco Öne Çıkan Resim
Il Crusco Dış Mekan
Il Crusco İç Mekan
Il Crusco İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Il Crusco
8 Via dell'Agricoltura , Matera

Matera bölgesindeki Il Crusco misafirlere iş merkezinde, Museo della Scultura Contemporanea ve La Raccolta delle Acque ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sassi di Matera ile 5 mi (8 km) ve Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Stand Up Il Crusco misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x