Il Castelletto

Roma
Il Castelletto Öne Çıkan Resim
Il Castelletto Dış Mekan
Il Castelletto Kahvaltı
Il Castelletto Banyo Tipleri
Il Castelletto Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
Il Castelletto
Via dei Carraresi 27-29 , Roma

Roma bölgesindeki Il Castelletto konaklamanızda Istituto Dermopatico dell'Immacolata ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Doria Pamphili ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Piazza Navona ile 4,7 mi (7,6 km) ve Pantheon ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x