Il Borgo Residence

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Tortoreto Lido
Il Borgo Residence Genel
Il Borgo Residence Genel
Il Borgo Residence Genel
Il Borgo Residence Öne Çıkan Resim
Il Borgo Residence Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Il Borgo Residence
Via Vascello snc Tortoreto Lido Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Tortoreto Lido

Il Borgo Residence misafirlere Tortoreto bölgesinde, plajda, Tortoreto Beach ve Alba Adriatica Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Onda Blu Su Parkı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Giulianova Lido ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Il Borgo Residence misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x