Hotel Clara

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Tortoreto Lido
Hotel Clara Genel
Hotel Clara Genel
Hotel Clara Öne Çıkan Resim
Hotel Clara Dış Mekan
Hotel Clara Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Hotel Clara
Via Archimede 80 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Tortoreto Lido

Tortoreto bölgesindeki Hotel Clara konaklamanızda, Tortoreto Beach ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Alba Adriatica Beach ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Onda Blu Su Parkı ile 3 mi (4,8 km) ve Giulianova Lido ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Ristorante Hotel Clara, Hotel Clara misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

46 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x