Ikos Odisia - All Inclusive

Yunan Adaları, Kato Korakiana
Ikos Odisia - All Inclusive Genel
Ikos Odisia - All Inclusive Genel
Ikos Odisia - All Inclusive Genel
Ikos Odisia - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Ikos Odisia - All Inclusive Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Ikos Odisia - All Inclusive
Kato Korakiana Yunan Adaları, Kato Korakiana

Korfu bölgesindeki Ikos Odisia - All Inclusive konaklamanızda, Ipsos Plajı ve Ionian Sea ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu her şey dâhil resort otel Korfu İskelesi ile 7,9 mi (12,8 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde 5 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 390 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 6 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı, Bahçeli
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı, Bahçeli
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x