Ikala Quito Hotel

Sierra, Quito
Ikala Quito Hotel Genel
Ikala Quito Hotel Genel
Ikala Quito Hotel Öne Çıkan Resim
Ikala Quito Hotel Dış Mekan
Ikala Quito Hotel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Ikala Quito Hotel
Tamayo N23-95 y Wilson Sierra, Quito

Ikala Quito Hotel konaklamanızda Quito merkezinde, Foch Meydanı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve El Ejido Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu butik otel La Mariscal El Sanatları Marketi ile 1,2 km (0,8 mi) ve Ulusal Ant Bazilikası ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Yemek servisi için Ikala Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Quito bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 517 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x