Ifiele'ele Plantation

Fasito'o Uta
Ifiele'ele Plantation Genel
Ifiele'ele Plantation Öne Çıkan Resim
Ifiele'ele Plantation Dış Mekan
Ifiele'ele Plantation Dış Mekan
Ifiele'ele Plantation Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Ifiele'ele Plantation
Satui Road Lepale , Fasito'o Uta

Fasito'o Uta bölgesindeki Ifiele'ele Plantation konaklamanızda, Giant Clam Sanctuary Doğa Koruma Alanı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Faleata Golf Sahası ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Lake Lanoto'o ile 13,2 mi (21,3 km) ve Return to Paradise Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Villa, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x