Faimafili Village Resort

Matautu
Faimafili Village Resort Öne Çıkan Resim
Faimafili Village Resort Dış Mekan
Faimafili Village Resort Dış Mekan
Faimafili Village Resort Yerinde Yemek
Faimafili Village Resort Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Faimafili Village Resort
Matautu Lefaga , Matautu

Faimafili Village Resort misafirlere Matautu bölgesinde, plajda ve Return to Paradise Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Giant Clam Sanctuary Doğa Koruma Alanı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Salamumu Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Yemek servisi için The Beach Bar ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Villa, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x