Ideal Hotel Design

Left Bank, Paris
Ideal Hotel Design Genel
Ideal Hotel Design Genel
Ideal Hotel Design Genel
Ideal Hotel Design Öne Çıkan Resim
Ideal Hotel Design Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Ideal Hotel Design
108 Boulevard Jourdan Left Bank, Paris

Ideal Hotel Design misafirlere Paris merkezinde, Paris Expo Porte de Versailles ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Garnier Opera Binası ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Louvre Müzesi ile 3 mi (4,8 km) ve Notre Dame Katedrali ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 68 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 10 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Occupation Single)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x