Ida Guest House

Batuan
Ida  Guest House Genel
Ida  Guest House Genel
Ida  Guest House Genel
Ida  Guest House Genel
Ida  Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Ida Guest House
Jalan Lettu Wayan Sutha II , Batuan

Sukawati bölgesindeki Ida Guest House konaklamanızda Sukawati Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Goa Gajah Mağarası ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 9,9 mi (16 km) ve Seminyak Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (AC)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x